NÉZZE MEG AKCIÓS AJÁNLATAINKAT!

Pontaqua Miracle inverteres hőszivattyú

A korszerű inverteres technológiát ötvözi a felhasználóbarát kezelőfelülettel, teljesítmény orientált, hogy a medenceélmény maximalizálása mellet minimalizálja a működési költséget.

Korszerű inverteres technológia

A hatékonyabb kompresszor és az inverter technológia együttes alkalmazása kulcsfontosságú, hogy a berendezés csúcsteljesítményű legyen az energiahatékonyság növelése mellett, mialatt a medence tulajdonosok még több költséget takaríthatnak meg.

Igazán csendes működés, hogy a szomszédok is boldogok legyenek

A Miracle hőszivattyút úgy tervezték, hogy nagyon csendes legyen és ne zavarja Önt fürdőzés közben a medencéjében. A folyamatos fejlesztés eredményeképpen a berendezés zajszintje a hihetetlen alacsony 20dB(A)-től indul a „csendes” üzemmódban.

Gyorsabb, hatékonyabb

Az inverter technológiával a berendezés a medencét igen rövid idő alatt felfűti, intelligensen szabályozza a működési sebességet, biztosítja a hőn tartást.

Modern érintő kijelző és Smart WIFI szabályzás

A WIFI modul segítségével olyan innovatív, valós idejű szabályzást választhatunk, ami megfelel az életstílusunknak. Bármikor ellenőrizhetjük az energiafogyasztást, személyre szabott működési időt állíthatunk be, vagy akár hibaelhárítást is végezhetünk az internethez csatlakoztatott okoseszközünkön, mint tablet, okostelefon, vagy notebook, függetlenül attól, hogy merre vagyunk a világban, vagy akár a medencénkben!

 

2020.04.06.

Vissza