FAIRLAND INVER-X IXCR 66

0 Ft

INVER-X IXCR66


 


 InverX hőszivattyú 

INVER-X inverteres hőszivattyú az új Turbo Silence technológiával. Ezzel extra 20% fűtőkapacitás érhető el, amivel sokkal gyorsabb lesz a felfűtés. Mindemellett energiatakarékos és az extra csendes üzemmóddal is rendelkezik, ami az inverteres hőszivattyúk királyává teszi. Kültéri és beltéri medencékhez is egyaránt ajánlott.

A medence tulajdonosok számára a technológia előnyei a gyors felfűtés, az alacsonyabb fogyasztás, az alacsonyabb üzemeltetési költségek és az intelligens vezérlés. Minden évszakban képes működni, egészen -15°C-ig.

Booster módban az új vezérlés 21%-kal csökkenti a ventilátor fordulatszámát, amelynek következtében a hőszivattyú csendesebben üzemel, nem zavarva a fürdőzőket. Szükség esetén a Turbo Silence technológiával, Booster módban a medence felmelegítési ideje 25%-kal lerövidül.

 

 • Wifi az alapfelszereltség része, így távolról is beállíthatja medencéje hőmérsékletét.
 • A takaró és a rezgéscsillapító gumibak az alapfelszereltség részét képezik.

   

  Fűtő kapacitás: 8,5-40 kW, ajánlott medence térfogat: 15-160 m3.

   

 

TURBO SILENCE TECHNOLÓGIA

Az új TurboSilence technológiát a teljes inverter technológia alapján optimalizálták, a teljes vezérlőrendszert és a hozzá tartozó komponenseket továbbfejlesztették. Ez azonnal növelheti a fűtési kapacitást 20% kal, ugyanakkor csendes működés mellett.

SZUPER CSENDES

Átlagosan tízszer csendesebb. Az INVERX modellek kompresszora extra szigeteléssel vannak felszerelve a vibráció és zaj minimalizálása érdekében. Továbbá a medence hőntartása már 50%-os teljesítménnyel biztosított, amelynek köszönhető a halk működés és a csendes, barátságos medence környezet az egész szezon alatt.

 

KÉTSZERES ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

50% teljesítménynél az átlagos COP 11.3, a COP érték 16-ig emelkedhet (levegő 26°C/víz 26°C/páratartalom 80%). Fele üzemeltetési költség.

INTELLIGENS VEZÉRLÉS

Beépített Wifi, érintőképernyős vezérlés.

Valós idejű energiafogyasztás kijelzés

Választható üzzemmódok:

 • - Booster
 • - Smart
 • - Silence

 

KÖRNYEZETBARÁT R32 GÁZ

Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a régebbi hűtőközegeké.

Hasonló termékek