INVERTER PLUS IPHCR 45

0 Ft

Fűtő kapacitás: 17,5 kW

 Inverter Plus hőszivattyú / 40 - 75 m³ medencéhez 

Alkalmas a medence vízének fűtésére és igény szerint hűtésére, hogy a víz hőmérséklete állandó legyen a medencében vagy a SPA-ban. Beltéri és kültéri medencékhez is ajánlott, 15 m³- 100 m³ közötti medence térfogat tartományhoz.

  • Wifi az alapfelszereltség része, így távolról is beállíthatja medencéje hőmérsékletét.
  • Általános garancia 3 év
  • Hőcserélő garancia 10 év
  • Kompresszor garancia 10 év

 

garantee10 10 3 1                       garantee10 10 3 1

 

Két beállítható üzemmód:

  • 1. Smart - ekkor a fűtőkapacitást 20-100% között szabályozza
  • 2. Silence üzemmód - ekkor a fűtőkapacitást 20-80% között szabályozza a hőszivattyú az energiatakarékos és csendes működés érdekében. Eközben a COP érték akár a 11-es értéket is elérheti, így 50%-al hatékonyabban működik a vetélytársaival szemben. -7°C feletti működésre javasolt.

 

TERMÉK JELLEMZŐK

ALACSONYABB ENERGIAFOGYASZTÁS

Az első 5 napban egy Inverter plus medence hőszivattyú 100% -os teljesítményen működik és felmelegíti a medencét a beállított hőmérsékletre. A következő 175 napban ÁTLAG 50% kapacitással üzemel ÁTLAGOS 11,5 COP mellett, hogy fenntartsa a kívánt medencehőmérsékletet. Tehát az ÁTLAGOS COP a Be/Ki hőszivattyú kétszerese.180 napos szezon alapján, ahol a levegő hőmérséklet 26 °C / Víz 26 °C /Páratartalom 80%

 

Átlagos zajnyomás 1m dB(A) esetén

Tablazat HU

KIEMELKEDŐEN CSENDES

Amikor az Inverter Plus hőszivattyú 50% teljesítménnyel üzemel, miközben a vízhömérsékletet szinten tartja, az átlagos zajszint 10-szer kisebb mint egy ki-be kapcsolós hagyományos hőszivattyúnál. Ez csendes működést és elégedett szomszédságot is ereményez.

LÁGY INDÍTÁS

Amikor egy Inverter Plus hőszivatttyú bekapcsol, az áramfelvétel 0A-ról indul és 2 perc alatt emelkedik a szükséges szintre. Ez nem befolyásolja az otthona energiaellátását/rendszerét. Mindez a ki-be kapcsolós hőszivattyúnál nem mondható el, hiszen bekapcsoláskor a szükséges áram 5szöröse a felvételi szint, ami nagy megterhelést ró a ház energiarendszerére.

 

KÖRNYEZETBARÁT R32 GÁZ

Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a régebbi hűtőközegeké.

 

* A táblázatban feltüntetett medence térfogat értékek nyári üzemeltetés esetén ajánlott értékek, amennyiben a medence szolártakaróval
fedett, és a fűtési idő legalább 15 óra/nap. A méretezésnél mindig vegye figyelembe a tervezett vízhőfok igényt!

Hasonló termékek