Aquacorrect KLÓRTABLETTA 20g

4 600 Ft

 Gyorsan oldódó  20gr / db   Aquacorrect Klórtabletta 1 kg Üzletünkben azonnal átvehető !Aquacorrect GYORSAN OLDÓDÓ KLÓRTABLETTA 20g 

Gyorsan oldódó mini klórtabletta 1 kg-os kiszerelésben, az úszómedence fertőtlenítésére, csírátlanítására. Hatékony gombásodás, baktériumképződés ellen és organikus anyagokat épít fel a víz zavarosodásának megelőzésére.
Privát úszómedencékhez ajánlott, PH semleges, minden vízkeménységnél tökéletesen alkalmazható. 1 db tabletta 20 gr.

Felhasználás: általános klórozás és hosszú-távú klórozás. Elhelyezése úszó vegyszeradagolóba vagy szkimmerbe javasolt.

 

A klórtartalmú vízkezelés az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb fertőtlenítési módszer az otthoni medencevíz ápolásához. A termékek gombák, vírusok és egyéb szerves, zavaros anyagok ellen hatnak. A tabletták pH-semlegesek. Maradék nélkül oldódnak, nem okoznak lerakódásokat. A 20 g-os, gyorsan oldódó tabletták használhatóak első kezelésként és hosszú távú adagoláshoz is.

Folyamatos, klóros ápolás esetén a klórértéke 0,3-0,6 mg/l, sokk-klóros ápolásnál max. 3 mg/l.

Első kezelés esetén 10 m³ medencevízhez adjon 5 tablettát. Ezt követően adagoljon a vízhez hetente 3 tablettát szkimmeren vagy úszóadagolón keresztül. Nagy igénybevétel, vagy magas hőfok esetén használjon 10 tablettát/10m³. Csúszós lerakódások vagy algák esetén adjon hozzá további 600 ml algamentesítőt/ 10 m³.

KLÓR

A mikroorganizmusokat a mechanikus medencetisztítás, a szűrőrendszer nem tudja teljesen eltávolítani. Forró napokon a magas hőmérséklet tökéletes feltételeket biztosít a mikroorganizmusok és kórokozók számának gyarapodásához. Ezek táplálékul szolgálnak az algáknak, amelyek egymás után szaporodnak, amik tökéletes táptalajt jelentenek a baktériumok, vírusok és gombák számára.

Klóros fertőtlenítőszer használata ezért rendkívül fontos a mikroorganizmusok szaporodásának gátlása, a víz zavarosságának ellensúlyozása és a fürdővíz tisztán tartása érdekében.

 

ADAGOLÁS

A tabletta hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. Az optimális klórszint 0,3-0,6 mg/hosszú távú klórozás és max. 3 mg/l sokk-klórozás esetén.
Oldja fel a klórgranulátumot vízben és adja a medencéhez, ideális esetben a szkimmer segítségével. A kezdeti adagoláshoz adjon 100g (kb. 100ml)/10m³, majd hetente 50g (kb. 50ml)/10m³ oldatot a medence vizéhez.
Gyakori használat, zivatar vagy magas hőmérséklet után, zavaros víz esetén adjon hozzá 10 tablettát/10m³. Csúszós törmelék vagy algásodás (zöld nyomok) esetén adjon algaölőt az adagolási ajánlásnak megfelelően.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
Sokk-klórozás és/vagy 3mg/l feletti klórértékek esetén nem szabad fürdeni.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Hasonló termékek