Inver-X IXCR 26

819 000 Ft

IXCR 26    


Inver-X IXCR 26 - 8,8 kW

Az első Full-Inverter 3 üzemmóddal (Booster/Smart/Csendes). ÁTLAGOSAN tízszer csendesebb úszókörnyezet és barátságos környezet minden évszakban. Beltéri és kültéri medencékhez is ajánlott. Wifi-s, okostelefonos vezérlés.

  - 12 év hőcserélő garancia 

  - 10 év kompresszor garancia 

  - 3 év teljeskörű garancia 

A HŐSZIVATTYÚ TELEPÍTÉSÉT KIZÁRÓLAG ERRE JOGOSULT SZEMÉLY VÉGEZHETI!

INVER-X inverteres hőszivattyú az új Turbo Silence technológiával. Ezzel extra 20% fűtőkapacitás érhető el, amivel sokkal gyorsabb lesz a felfűtés. Mindemellett energiatakarékos és az extra csendes üzemmóddal is rendelkezik, ami az inverteres hőszivattyúk királyává teszi. Kültéri és beltéri medencékhez is egyaránt ajánlott.

A medence tulajdonosok számára a technológia előnyei a gyors felfűtés, az alacsonyabb fogyasztás, az alacsonyabb üzemeltetési költségek és az intelligens vezérlés. Minden évszakban képes működni, egészen -15°C-ig.

Booster módban az új vezérlés 21%-kal csökkenti a ventilátor fordulatszámát, amelynek következtében a hőszivattyú csendesebben üzemel, nem zavarva a fürdőzőket. Szükség esetén a Turbo Silence technológiával, Booster módban a medence felmelegítési ideje 25%-kal lerövidül.

Fűtő kapacitás: 8,5-11,8 kW, ajánlott medence térfogat: 15-160 m3.

* A táblázatban feltüntetett medence térfogat értékek nyári üzemeltetés esetén ajánlott értékek, amennyiben a medence szolártakaróval
fedett, és a fűtési idő legalább 15 óra/nap. A méretezésnél mindig vegye figyelembe a tervezett vízhőfok igényt!
4 évszakos üzemeltetés esetén a hőszivattyú kiválasztás körültekintőbb méretezést igényel, melyhez javasoljuk szakértőink igénybevételét.

FIGYELEM! 
Medencével összekötött, vagy beüzemelt hőszivattyút, 
higiénia okokból nem tudunk visszavásárolni! 

Hasonló termékek