Aquacorrect AQUAFLOCK

3 100 Ft

AQUACORRECT SUPERFLOCKTASAKOS PELYHESÍTŐ 8 X 125G = 1 KG 24800 .- / kg Aquacorrect AQUAFLOCK 8x125g, tasakos pelyhesítő 

Tablettás vízápoló szer, az úszómedence zavarosságának megszüntetésére, tasakos (8 x 125g = 1 kg) kiszerelésben. A tasakos pelyhesítő segítségével medencéje tartósan tiszta marad.
Csak homokszűrős vízforgatóval szerelt medencéknél alkalmazható!

Kizárólag magánmedencékhez ajánlot!

Működése: A szűrés előtt, tisztítható pelyheket képez a zavarosodást okozó anyagokból. Akár a legfinomabb lebegő részecskékből is pelyheket csinál, melyeket a szűrő képes a homokban, mint szűrőközegben felfogni és a következő visszamosás során eltávolítani.

ADAGOLÁS

 medence méretétől/keringési sebességétől függően hetente 1-2 patronra van szükség. A tabletta elhelyezhető a szkimmerben vagy az előszűrőben.
A víz pH-értékének 7,0 és 7,4 között kell lennie a legjobb eredmény eléréséhez. A pelyhesítés csak a szűrési folyamat során hat optimálisan, közvetlenül a bevezetőcsőbe adagolva, ezért a pelyhesítőket soha nem szabad közvetlenül a medencébe önteni.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

 

Hasonló termékek