Aquacorrect SUPERFLOCK folyékony pelyheítő 1 L

2 100 Ft

Kiváló hatékonyságú folyékony pelyhesítő szer 1 L-es kiszerelésben az úszómedence zavarosságának megszüntetésére.
ÜZLETÜNKBEN AZONNAL ÁTVEHETŐ

 Aquacorrect Superflock folyékony pelyhesítő 

Folyékony vízápoló szer, az úszómedence zavarosságának megszüntetésére, 1 L-es kiszerelésben. A folyékony pelyhesítő segítségével medencéje tartósan tiszta marad.
Csak homokszűrős vízforgatóval szerelt medencéknél alkalmazható!

Működése:

A szűrés előtt, tisztítható pelyheket képez a zavarosodást okozó anyagokból. Akár a legfinomabb lebegő részecskékből is pelyheket csinál, melyeket a szűrő képes a homokban, mint szűrőközegben felfogni és a következő visszamosás során eltávolítani.

Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.

ADAGOLÁS

A víz pH-értékének 7,0 és 7,4 között kell lennie a legjobb eredmény eléréséhez. A pelyhesítés csak a szűrési folyamat során hat optimálisan, közvetlenül a bevezetőcsőbe adagolva, ezért a pelyhesítőket soha nem szabad közvetlenül a medencébe önteni. Legalább 0,15 ml-t adjon a keringetett medencevízhez m³-enként egy adagolószivattyú segítségével.

A homokszűrő élesítéséhez 10 m³ medencevízre 100-200 ml Superflock folyadékot öntsön lassan a szkimmerbe, miközben a keringető szivattyú jár. Ezután azonnal állítsa le a keringető szivattyút kb. 15 percig, hogy a pelyhek kialakulhassanak. Ezt követően szűrje addig, amíg a zavarosság megszűnik. Ha a zavarosság még mindig nem szűnik meg teljesen, mossa vissza a szűrőt, és ismételje meg az adagolást.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Hasonló termékek