SÓBONTÓ PONTAQUA ZLT 25

0 Ft

SÓBONTÓ PONAQUA ZLT 2525 m3 - ig Jelenleg nincs raktáron 


Pontaqua ZLT 25 Sóbontó 25 m3-ig

 

Pontaqua ZLT sóbontó kifejezetten kompakt dizájnnal rendelkező készülék, mely környezetbarát és hatékony módon fertőtleníti medencéjét. A sóbontó cella áttetsző, színes LED-fény jelzi benne a benne a medence sószintjét a víz hőfokától függően. A vezérlő közvetlenül a cella egységben található. A berendezés 1,5 g/l-es sókoncentrációnál már működik.

A kompakt formatervezésnek köszönhetően kevés helyigénnyel rendelkezik, könnyen szerelhető, üde színfoltja gépészeti aknának. Külön áramláskapcsoló vezérli a működését, a klóradagolást automatikusan szabályozza a medencetakaró helyzetétől és a víz hőfokától függően. 

A cellák lerakódásmentességét a polaritásváltás funkció biztosítja. Ezért a termék egész évben haszálható.

Földfeletti telepítéshez alkalmas külön csatlakozókat tartalmaz 32/38 mm-es csövekhez. A Pontaqua ZLT sóbontó automatikusan tisztítja a cellát a polaritás megfordításával, így minimális a karbantartási igénye.

 

  • hőfok függvényében változó klórtermelés
  • beállítható a medence fedés
  • átlátszó világító sóbontó cella ház
  • 10-25 m³-es medence méretig

A Pontaqua ZLT 25 m3-es medencéig használható, viszont ebben a tartományban a legtöbbet nyújtja a piacon. Listaáron is csak bruttó 191.000 Ft-ba kerül, amivel lényegesen kedvezményesebb, mint az összes hasonló kategóriájú professzionális sóbontó készülék.

Hasonló termékek