Aquacorrect METAL - EX 1 liter

3 900 Ft

 AQUACORRECT METAL-EX 

Vízápoló termék, ami hozzájárul a fémek és fémlerakódások eltávolításához a medencéből. Könnyű kezelhetőséget biztosító medencevíztisztítószer, 1 L-es kiszerelésben.
A fémek szinte minden vízben megtalálhatóak többé-kevésbé kimutatható formában. Számos fém, vagy a víz zavarosságát, vagy a fittingeken való lerakodást okoz. A Metal-EX folyadék kristályosítja a fém és mész kiválásokat, így szűréssel - szűrőöblítéssel eltávolítható a szennyeződést a medence vizéből.
Használata addig folytatható, amíg medencéje vize kristálytiszta nem lesz.

Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.

ADAGOLÁS

A Metal-EX folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. A szivattyú működése közben öntsön 0,3 - 0,6 l / 10 m³ Metal-EX folyadékot a vízbe egyenletesen, a bemeneti fúvókák közelébe vagy a vízfelületre. A szűrőszivattyút legalább 48 órán keresztül működtesse. Ezután, ha lehetséges, öblítse vissza a szűrőt. Ellenőrizze a pH-értéket, és szükség esetén korrigálja.

Száraz lerakódások eltávolítása: Áztassa be jól a tisztításra szánt textildarabot a Metal-EX folyadékkal, majd egy órára helyezze a tisztítani kívánt területre. A Metal-EX folyadék kioldja a fémet és a meszet, ezután egyszerűen mossa le az adott területet.

SZERVES VAGY FÉMES LERAKODÁS

A Metall-EX folyadék nem távolítja el a szerves lerakódásokat!

Azt, hogy egy lerakódás fémes vagy szerves, könnyű megállapítani:
Helyezzem egy Metal-EX folyadékkal átnedvesített ruhát 5-10 percig közvetlenül a szennyeződésre. Ha a folt fényesebb lesz, akkor az elsősorban fémlerakódás. Ha a folt sárgára változik, akkor szerves lerakódás van jelen, amelyet a Metal-EX folyadékkal nem lehet eltávolítani.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó!

Hasonló termékek