Aquacorrect ALGECID 1L habzásmentes koncentrátum

2 300 Ft

Habzásmentes folyékony algaölő koncentrátum

üzleti készleten

 Aquacorrect ALGECID 1 L 

Habzásmentes folyékony algaölő koncentrátum 1 L-es kiszerelésben. Hosszú távú és hatású, magas koncentrációjú, habmentes és folyékony algaölőszer.
Kvaterner ammónium hatóanyag.

Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.

ALGAÖLŐK

Magas koncentrációjú, habmentes és folyékony algaölőszer, hosszú távú hatású. Megakadályozza az algásodást. Segít a zavarosság eltávolításában. Tisztítja a medencevizet.

FEHASZNÁLÁS

Vízápolási termék az algásodás megelőzésére. Koncentrált és habmentes algásodásgátló szer tisztító hatással és hosszú távú hatással.
Megakadályozza az algásodást az úszómedencében, segít a zavarosság eltávolításában és tisztítja az úszómedence vizét.

ADAGOLÁS

Az algaölő folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba.
Kezdeti adagoláshoz adjon 50-100ml/10m³ vegyszert, majd hetente 20ml/10m³ beltéri medencék esetében és 40ml/10m³ kültéri medencék esetében a beömlő fúvókák közelében a medencevízhez.
Erős algásodás (zöld nyomok) esetén a sokkoló-klórozás után akár 600 ml/10m³ is adható a medencébe. Az algásodás megelőzésére a medence falát hígítatlanul elő lehet kezelni szivaccsal a medence feltöltése előtt.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Hasonló termékek